Nultý ročník projektu Nemlčeli

Pozvánka

Pražský akademický klub 48 Vás zve na nultý ročník projektu Nemlčeli, interaktivní připomínky studentských pochodů z února 1948.

V neděli 25.2. 2024 od 9:30 do 12:00 budete mít možnost projít si trasu pochodu a slyšet autentické vzpomínky pamětníků, namluvené herci Václavem Neužilem a Jindřiškou Dudziakovou.

Pokud dorazíte přesně v 9:30 nebo v 10:30 na roh Karlova náměstí a Resslovy ulice (budova ČVUT, odkud původní pochod před 76 lety vycházel), můžete si celou trasu projít s průvodem.


Zobrazit velkou mapu

Více informací na stránkách www.nemlceli.cz.

Moc děkujeme Václavu Neužilovi a Jindřišce Dudziakové za namluvení vzpomínek, Jakubovi Juráskovi za poskytnutí zvukového studia a produkci audiovizuální stránky, Janku Lesákovi a Natálii Preslové za nápad s audiozastaveními, Janu Hronovi za přispění promluvou o Ladislavu Hejdánkovi, Paměti národa za pomoc s materiály, Díky že můžem za zapůjčení techniky, studentským spolkům ČVUT, ČZÚ, Univerzity Karlovy, VŠE a VŠCHT za spolupráci a propagaci, Martinu Myšičkovi, Evě Sukové a Kateřině Volánkové z Dejvického divadla za pomoc a konzultace, a zejména studentům DAMU a Gymnázia Paměti národa za pomoc s organizací a realizací.

Zároveň bychom rádi poděkovali podnikům, které nás podpořily - Kafe a Hrnky, Cafe Time Music a Na břehu Rhôny.

Jakub Kožíšek
Jakub Kožíšek
Místopředseda

Jakub Kožíšek je místopředsedou Pražského akademického klubu 48

Související